Hyvät kotisivut alle viikossa

NettiNerolla kotisivut nopeasti ja edullisesti vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Miksi tilata meiltä?

Verkkosivuasiantuntijamme tekevät yrityksellesi laadukkaat ja selkeät verkkosivut. NettiNero-palvelumme toteuttaa verkkosivuja yrityksille tehdaslinjaston tapaan. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että sivut rakennetaan valmiisiin sivupohjiin. Tehdaslinjasto-verkkosivut sopivat erittäin hyvin yrityksille, joilla ei ole tarvetta suurempaan verkkosivukokonaisuuteen, vaan normaalit ja laadukkaat perussivut riittävät. Kun sivut tehdään tehdaslinjastotyyppisesti, maksat ainoastaan palvelinkuluista.

Sivut tehdään sinulle valmiiksi avaimet käteen -periaattella. Tämä tarkoittaa käytänössä sitä, että sinun ei tarvitse itse välttämättä osallistua lainkaan sivujen tekemiseen. Ainoastaan tarkistaa, että asiantuntijamme tekemät sivut ovat hyvät ja sopivat sinulle.

Keille palvelumme sopii?

Olemme tehneet useita sivuja pienyrityksille ja keskisuurille yrityksille, joiden verkkosivutarpeet ovat usein samankaltaisia. Yrittäjät haluavat sivut, jotka ovat tätä päivää ja sivuilta löytyy oleellinen asia helposti. Miksi siis maksaa kotisivuista tuhansia euroja, jos ne pystyy toteuttamaan myös tavalla, joka on jo monta kertaa havaittu toimivaksi.


Kotisivujen päivittäminen

Kotisivujen päivittämiseen on kaksi tapaa. Voitte joko itse käydä päivittämässä sivuja helppokäyttöisellä työkalullamme tai voimme tehdä sivustollenne tarvittavat muutokset kerran vuodessa. Kontaktoimme asiakkaitamme tasaisin väliajoin, jolloin samalla ylläpidämme tyytyväisiä asiakkaita tehden tarvittavia kotisivumuutoksia ilmaiseksi.

Jätä soittopyyntö

Täyttämällä lomakkeen asiantuntijamme on sinuun yhteydessä puhelimitse mahdollisimman pian.